Juhlat

 

Idylliset juhlatilamme sopivat kaiken kokoisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä syntymäpäivät ystävien kesken, suuret sukujuhlat, valmistujaiset, häät tai rippijuhlat, meillä juhlasi saavat arvoisensa paikan kauniissa saaristomaisemissa. Puitteemme mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen omassa rauhassa ja vuoden ympäri, usein ilman muita seurueita. Juhlat räätälöidään toivedesi mukaisesti ja me huolehdimme käytännön toteutuksesta niin, että juhlista jää paljon onnellisia muistoja.

Järjestetään toiveidesi mukaiset juhlat

Tilamme ovat omiaan onnistuneiden juhlien järjestämiseen. Ravintolamme sekä viinikellarimme ovat juhlanjärjestäjien käytössä. Keittiössämme suosimme lähi- ja luomuruokaa sekä saariston herkullisia makuja. Juhlien ohjelma räätälöidään toiveiden mukaiseksi. Kaunis luonto ja meri tarjoavat paljon hienoja mahdollisuuksia. Juhlavieraat majoittaa Vaihelan 11 huoneen hotelli aivan ravintolan vieressä. Mahdollisuus myös lisämajoitukseen sopimuksesta.

Juhlapaikalle pääsee autolla lossin avulla ja meriteitse tulevat ottaa vastaan oma vierasvenesatamamme. Tilalla juhlii mukavasti 100 rakkaintasi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat!

+358(0) 40 737 7240
hotelli@vaihela.fi

Häät Vaihelassa

Me palvelemme, kun on tarkoitus järjestää ikimuistoiset häät. Me tiedämme reseptin onnistuneen juhlapäivän luomiseksi, koska meillä on kokemusta monien onnistuneiden tilaisuuksien järjestämisestä. Merelliset ylelliset juhlatilat, korkealaatuiset ruokapalvelut, sekä ystävällinen palvelu tarjoavat puitteet unohtumattomille hääjuhlille. Meille ennen kaikkea tärkeintä on teidän, sekä juhlavieraidenne viihtyvyys ja autammekin mielellämme suunnittelemaan juuri teidän tyyliinne sopivat häätjuhlat.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Scroll to Top